Over ons

Onze winkel, ATZ Bike Tweewielers, is gevestigd op kleine afstand van de snelweg A59 in de regio Tilburg / Breda / ‘s-Hertogenbosch. Rondom de winkel is er voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

U kunt bij ons terecht voor de levering van diverse vooraanstaande merken zoals: QWIC, BSP, Trenergy, elektrische fietsen, Pointer, Rock machine, Bike Fun kinderfietsen en diverse aanverwante merken. Wij ontvangen u dan ook graag in onze winkel om u de verschillende modellen met ieder hun eigen mogelijkheden te laten zien. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen binnen onze webshop waar het complete assortiment te bezichtigen is.

Bij ATZ Bike Tweewielers geven wij u bij aankoop van een fiets graag een persoonlijk, eerlijk en deskundig advies. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om een fiets zelf uit te testen. Het gevoel wat u krijgt tijdens het uitproberen van een fiets is namelijk minstens zo belangrijk als het uiterlijk! Naast de collectie aan dames- en herenfietsen kunt u ook bij ons terecht voor een ruim assortiment aan kinderfietsen. Bij aankoop van een nieuwe fiets bieden wij u standaard na 2 maanden een gratis servicebeurt aan!

Wanneer u op zoek bent naar een vakman voor het onderhoud en/of de reparatie aan een fiets dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu een lekke band is of een wat grotere reparatie, uw fiets is bij ons in goede handen. Als u de fiets ‘s ochtends brengt staat deze in de meeste gevallen ‘s middags of uiterlijk de volgende dag weer voor u klaar. Sommige reparaties kunnen wij zelfs direct voor u  uitvoeren.

Indien nodig kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets (indien beschikbaar) of de haal & breng service.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook


Financiering